• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mavis Lanna Sänglåda Vitlack

Leveranstid: 2-5 vardagar
1 095 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Mavis Lanna Sänglåda är en utmärkt förvaringsmöbel som lätt placeras under Lanna Våningssäng. Sänglådan kommer komplett med hjul undertill för att enkelt kunna skjuta in den under sängen.


Specifikationer

Material: Furu/spånskiva
Färg: Vitlack

Ritning

Monteringsanvisning 


Mått
Mått sänglåda (b * d * h): 94 * 70 * 27 cm
 

Om Mavis:

Mavis är en tillverkare med många års erfarenhet bakom sig, vilket innebär att du är i trygga händer när du väljer en av deras möbler. Företaget startades redan 1917, då under namnet Bröderna Johansson Sängfabrik AB och började med sängar som snickrades i en fabrik i Smålandsstenar. Under det knappa sekel som förlöpt sedan uppstarten har förstås betydande förändringar ägt rum. År 2008 bytte företaget namn till Mavis Möbler AB och i samband med detta utökades sortimentet till även andra sorters möbler, så som skåp, byråer, bord, vitrinskåp och mycket mer. 

Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.


 

Specifikationer

Leveranstid 2-5 vardagar
Varumärke Mavis
Färg Vitlack
Material Furu
Stoppning
Färg
Material
Tyg
Tillgängliga storlekar (B * D * H): 94 * 70 * 27 cm

Leverans

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating