icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mavis Borås Huvudgavel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mavis

Mavis Borås Huvudgavel


5 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Sänggavlar Mavis

"Allt-i-ett-säng" där till och med sängborden är inbyggda! Praktisk och kul design med massor av plats för både det ena och det andra.

Gaveln är smidig och enkel att få fast. Den är monteringsklar och kan antingen hängas på väggen med medföljande lister, eller fästas i sängramen. Det går också bra att luta gaveln mot väggen och sätta sängen mot som ett stöd.

Huvudgavel som passar till 160 cm och 180 cm bred säng.

Yttermått (b x d x h); 240 x 24 x 105cm.

Mått från golv till nederkanten på öppningarna i gaveln: 79cm.
Varumärke Mavis
Material MDF/Fanér
Tillgängliga storlekar (b * h * d) 240cm * 105cm * 24cm

Mavis

Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.