icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mavis Abisko Vitrinkåp Högt Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mavis

Mavis Abisko Vitrinkåp Högt Vit


10 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Finns även som:

Detta höga vitrinskåp ur Absiko serien har en härlig traditionell känsla med dörrar i glas och fasta hyllplan.Längst ner finns en rymlig låda där du kan förvara allt möjligt som du inte önskar att se genom glasdörrarna.


En mjuk stängning av dörrarna och lådan samt handtag i garvat älgskinn gör Abisko serien till en favorit bland många.Vitrinskåpet finns även i en lägre variant. 


Detta vitrinskåp levereras färdigmonterat men vi rekommenderar att vitrinskåpet förankras i väggen med medföljande beslag. Se instruktioner för detta här

 

 

Varumärke Mavis
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 70 x 40 x 190 cm
Färg Vit
Material MDF/Massivträ/fanér

Mavis

Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.