icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Vägglampa Stanford, Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Markslöjd

Markslöjd Vägglampa Stanford, Svart


3 189 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Lampor Vägglampor

Stanford vägglampa från Markslöjd. Tillverkad i svart metall med justerbar arm. 2m sladd med strömbrytare på väggplattan. Skärmen går att vrida/vinkla i 360 grader. De runda lederna innehar varsin vingmutter med kugghjuls funktion. Detta gör att du kan reglera armen upp och ner.

Specifikationer

- Mått (ØxH): 20 cm x 35 cm. Max längd arm: 90cm

- E14, 40W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. (ljuskälla ingår ej)

Inbyggd strömbrytare

Varumärke Markslöjd
Färg Svart
Markslöjd

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.