icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Vägglampa med Sensor Tyfon Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Markslöjd

Markslöjd Vägglampa med Sensor Tyfon Mörkgrå


1 695 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Tyfon är en praktisk vägglampa från Markslöjd med inbyggd IR-rörelsesensor. Lampan är utmärkt att använda i trädgården, på altanen eller framför ytterdörren. Du kan själv reglera hur känslighet och hur länge lampan ska vara tänd. Tyfon är tillverkad i pulverlackerad aluminium och har skyddsglas över lampan för lång hållbarhet. Fast, jordad installation med 12W LED, 880 Lumen och en färgtemperatur på 3000 kelvin. 

Ljuskälla medföljer!

Specifikationer

- Bredd x Djup x Höjd: 12 x 5,5 x 18 cm 

- Material: Aluminium / Glas

- Effekt (W): 12W

- Volt: 230V

- Sockel: LED

- Lumen: 880

- Färgtemperatur: 3000K 

- Sladdlängd: Fast jordad installation

- Ljuskälla ingår!

- Energiklass: A

Varumärke Markslöjd
Färg Mörkgrå

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.