icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Vägglampa Lyra Ljusgrå 2L har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Markslöjd

Markslöjd Vägglampa Lyra Ljusgrå 2L


795 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Lyra är en simpel och elegant vägglampa från Markslöjd. Lampan är tillverkad i pulverlackerad aluminum och har detaljer i glas. Lyra har en 120° spridnings- vinkel och ger ifrån sig ett mysigt ljus. Fast jordad installation. 2x3W fast LED. 250 Lumen, 3000K. 

Lyra finns också i en mörkgrå variant. 

Fasta ljuskällor medföljer!

Specifikationer

- Bredd x Djup x Höjd: 9 x 5,5 x 16 cm 

- Material: Aluminium / Glas

- Effekt (W): 3W

- Volt: 230V

- Sockel: LED

- Lumen: 250

- Färgtemperatur: 3000K

- Sladdlängd: Fast jordad installation

- Ljuskällor ingår 

- Energiklass: A

Varumärke Markslöjd
Färg Ljusgrå
Markslöjd

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.