icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Vägglampa Lamia Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Markslöjd

Markslöjd Vägglampa Lamia Mörkgrå


1 195 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Lamia är en vägglampa från Markslöjd som kommer som bäst till rätta i en utomhusmiljö. Lampan har en ram i aluminium och en skiva i klart glas. Siffror för visning av exempelvis husnummer 0-99 medföljer. Fast, jordad installation och 6W fast LED. 280 Lumen samt 3000K.

Fasta ljuskällor medföljer!

Specifikationer

- Bredd x Djup x Höjd: 16 x 5 x 20 cm 

- Material: Aluminium / Glas

- Effekt (W): 6W

- Volt: 230V

- Sockel: LED

- Lumen: 280

- Färgtemperatur: 3000K

- Sladdlängd: Fast jordad installation

- Ljuskällor ingår 

Varumärke Markslöjd
Färg Mörkgrå

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.