icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Vägglampa Kubik, Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Markslöjd

Markslöjd Vägglampa Kubik, Vit


1 695 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Multi är en snygg vägglampa i metall från Markslöjd som kan användas i hemmets alla rum. Passar lika bra i sovrummet som i hallen och köket. Lampan har en inbyggd dimmer/strömbrytare och USB-uttag för laddning av diverse prylar. 
Stor lamphållare, sockel E27.

 

Ljuskälla ingår ej!

Varumärke Markslöjd
Färg Vit
Material Metall
Ljuskälla Stor (E27) lamphållare för max 60W glödljus eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED.
Storlek (BxDxH) 50x13.5x20 cm
Markslöjd

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.