icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Vägglampa Key Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu: 20% rabatt på all belysning
Gäller endast t.o.m 18:e januari

Markslöjd

Markslöjd Vägglampa Key Svart


236 kr

Rek pris: 295 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Key är en enkel och stilren vägglampa från Markslöjd. 2 meter svart sladd med strömbrytare. GU10 lamphållare för max 35W eller motsvarande styrka i lågenergi eller LED. Ljuskälla medföljer ej. 

 

Bredd (cm): 5.5

Höjd (cm): 8

Djup (cm): 11.8

Effekt (W): 35W

Volt: 230 V

Sockel: GU10

Varumärke Markslöjd
Färg Svart

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.