icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Vägglampa Iris Mörkgrå 2L har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Markslöjd

Markslöjd Vägglampa Iris Mörkgrå 2L


1 195 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Iris är en stilren och snygg vägglampa från Markslöjd. Lampan är tillverkad i pulverlackerad aluminium och har detaljer i plast. Iris ger ifrån sig ett mysigt sken både uppåt och nedåt och har 100° spridnings- vinkel. Fast jordad installation med 2x6W och LED, 827 Lumen, 3000K.

Hero finns också i en variant med belysning endast nedåt.  

Ljuskällor medföljer!

Specifikationer

- Bredd x Djup x Höjd: 10 x 14 x 18,5 cm 

- Material: Aluminium / Plast

- Effekt (W): 2 x 6W

- Volt: 230V

- Sockel: LED

- Lumen: 827

- Färgtemperatur: 3000K

- Sladdlängd: Fast jordad installation

- Ljuskällor ingår 

Varumärke Markslöjd
Färg Mörkgrå

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.