icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Vägglampa Iris Mörkgrå 1L har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Markslöjd

Markslöjd Vägglampa Iris Mörkgrå 1L


995 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Iris är en stilren och snygg vägglampa från Markslöjd. Lampan är tillverkad i pulverlackerad aluminium och har detaljer i plast. Iris ger ifrån sig ett mysigt sken och har 100° spridnings- vinkel. Fast jordad installation med 6W och LED, 396 Lumen, 3000K.

Hero finns också i en variant med belysning både uppåt och nedåt. 

Ljuskälla medföljer!

Specifikationer

- Bredd x Djup x Höjd: 10 x 14 x 15,5 cm 

- Material: Aluminium / Plast

- Effekt (W): 6W

- Volt: 230V

- Sockel: LED

- Lumen: 396

- Färgtemperatur: 3000K

- Sladdlängd: Fast jordad installation

- Ljuskälla ingår 

Varumärke Markslöjd
Färg Mörkgrå

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.