icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Vägglampa Eze Krom/Glas 3L har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Markslöjd

Markslöjd Vägglampa Eze Krom/Glas 3L


1 095 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Eze är en perfekt vägglampa att ha i badrummet för bra belysning och snygg design. Skärmen är tillverkad i klarglas. Fast jordad installation. G9 med max 18W halogen. Ljuskällor medföljer.  

 

 

Bredd (cm): 50

Höjd (cm): 13

Djup (cm): 12.5

Effekt (W): 18W

Volt: 230 V

Sockel: G9

 

 

Varumärke Markslöjd
Färg Krom

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.