icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Vägglampa Conrad Vit/Stål 2L har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Markslöjd

Markslöjd Vägglampa Conrad Vit/Stål 2L


799 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Conrad är en praktisk och modern vägglampa från Markslöjd. Lampan har ett justerbart huvud samt är justerbar i sid-/höjdled. Separata strömbrytare på respektive lamphuvud. Liten sockel (E14), max 40W eller motsvarande halogen, lågenergi eller LED. 2m lång svart textilklädd sladd. 

Matcha gärna med Conrad taklampa. 

Denna vägglampa finns även i svart. 

 

Bredd (cm): 84.5

Höjd (cm): 21

Djup (cm): 20

Effekt (W): 40W

Volt: 230 V

Sockel: E14

 

 

Varumärke Markslöjd
Färg Stål, Vit
Markslöjd

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.