icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Vägglampa Ball Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Markslöjd

Markslöjd Vägglampa Ball Vit


529 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Ball är en tuff vägglampa från Markslöjd. Lampan är tillverkad i vit metall med en läderögla för justering av lamphuvud. 2m svartvit sladd med strömbrytare på sladden. Liten lamphållare (E14). Max 25W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED.

Match gärna med Ball golvlampa. 

Ljuskälla medföljer ej.

Specifikationer

- Bredd x Djup x Höjd: 15 x 15 x 21,5 cm 

- Material: Metall / Läder

- Effekt (W): 25W

- Volt: 230V

- Sockel: E14

- Sladdlängd: 200 cm

- Färg på sladd: Svart/Vit

- Glödlampa ingår ej! 

Varumärke Markslöjd
Färg Vit
Markslöjd

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.