icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Taklampa Vito Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Markslöjd

Markslöjd Taklampa Vito Vit


695 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

VIto är en modern och elegant takplafond från Markslöjd. Skärmen är i acryl och textil. 9W fast LED 700lm, 3000K. Fast jordad anslutning. Ej dimbar. 
Finns i färgerna svart och vit. 
 

Bredd (cm): 36.5

Höjd (cm): 11.5

Djup (cm): 36.5

Effekt (W): 9W

Volt: 230 V

Sockel: LED

 

 

Varumärke Markslöjd
Färg Vit
Markslöjd

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.