icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Taklampa Moon Vit/Aluminium 39 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Markslöjd

Markslöjd Taklampa Moon Vit/Aluminium 39 cm


899 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Moon är en taklampa från Markslöjd som passar utmärkt i badrummet. Lampan är simpel men elegant och är dessutom dimbar. Fast jordad installation. 20W, 1700 Lumen. Varmvitt ljus 3000K.

 

Bredd (cm): 39

Höjd (cm): 9

Djup (cm): 39

Effekt (W): 20W

Volt: 230 V

Sockel: LED

 

 

Varumärke Markslöjd
Färg Aluminium, Vit

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.