Markslöjd Larry Golvlampa Vit/Stål har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Markslöjd

Markslöjd Larry Golvlampa Vit/Stål


1 260 kr

Rek pris: 1 575 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Larry är en enkel och stilfull golvlampa från Markslöjd. Skärmen är gjord i vit metall medan kroppen är gjord i kromat stål. Skärmen är vridbar så att du själv kan vinkla lampan för ett optimalt sken. Lampan står på en rund platta och har även en inbyggd dimmer. Lampan kommer med en 200 cm lång kabel i vitt och är anpassad med väggkontakt. 


Var god notera att ljuskälla ingår ej. 

Varumärke Markslöjd
Färg Vit
Material Metall
Storlek (BxDxH): 25 x 33 x 146 cm
Ljuskälla Max 60W Halogen (E27)
Markslöjd

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.