icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Golvlampa Raw Svart/Krom har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Markslöjd

Markslöjd Golvlampa Raw Svart/Krom


895 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Raw är en stilren och modern golvlampa från Markslöjd i krom och svart. Lampan är tillverkad metall och har ett ställbart/vridbart lamphuvud i krom. Lampan har en 2m lång sladd och har strömbrytare på lamphållare. 

 

Ljuskälla medföljer ej!

Varumärke Markslöjd
Färg Krom, Svart
Ljuskälla Max 60W, Lampsockel E27
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 23 x 38 x 132 cm 

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.