icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Bordslampa Savoy Mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Markslöjd

Markslöjd Bordslampa Savoy Mässing


995 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Savoy är en modern lampa från Markslöjd med USB-uttag för laddning av smartphones mm. Metallfot i mässing med en vit skärm i textil. Strömbrytare på lamphållaren. Stor lamphållare (E27) för max 60W eller motsvarande i lågenergi, halogen eller LED.
2 meter lång transparent sladd.

 

 

 

 

Varumärke Markslöjd
Färg Mässing, Vit
Ljuskälla max 60W, Lampsockel E27
Storlek Bredd (cm): 26 Höjd (cm): 50 Djup (cm): 14

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.