icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Bordslampa Pir Mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Markslöjd

Markslöjd Bordslampa Pir Mässing


767 kr

Rek pris: 1 095 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 dagar
Mer från: Lampor Rea Belysning

Pir är en mycket elegant och stilren bordslampa från Markslöjd i klassisk design. Lampan är mässingfärgad och har en inbyggd dimmer/strömbrytare. 2 meter lång svart sladd.


G9 lamphållare för max 28W halogen. Ljuskälla medföljer. 370 lm. 2800K. 

 

Varumärke Markslöjd
Färg Mässing
Ljuskälla Max 28 W, Lampsockel: G9
Storlek (HxØ): 41.5 x 14

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 1-3 dagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.