icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Bordslampa Imperia Mässing/Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Markslöjd

Markslöjd Bordslampa Imperia Mässing/Vit


390 kr

Rek pris: 595 kr

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Lampor Rea Belysning

Imperia är en tidlös bordslampa i mässingfärg från Markslöjd. Den vita lampskärmen är en klassiker som aldrig går ur stilen. 2 meter lång transparent sladd med strömbrytare.


Liten lamphållare (E14) för max 40W eller motsvarande i lågenergi, halogen eller LED.

 

 

Varumärke Markslöjd
Färg Mässing
Ljuskälla Max 40W, Lampsockel E14
Storlek (HxØ): 49x18 cm

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.