icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Marimekko Varvunraita Örngott 50x60 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Marimekko

Marimekko Varvunraita Örngott 50x60 cm


137 kr

Rek pris: 195 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Varvunraita örngott är tillverkad i mjuk bomull av högsta kvalitet och har ett mönster designat av Vuokko Eskolin-Nurmesniemi. 100% Bomull. 


Köp gärna till Varvunraita påslakan för att skapa en komplett känsla i sängen.

Varumärke Marimekko
Material Bomull
Storlek 50 x 60 cm
Material 100% bomull
Tvättråd Maskintvätt 60 grader
Färg Grå, Svart
Marimekko

Marimekko

Marimekko var först ett fenomen, sedan blev det en livsstil, för att slutligen växa till en syn på livet: modig, jämlik och positiv. Marimekkos hjärta och kärna, uppfinningsrika mönster och det intelligenta och utmanande användandet av färger, översätts till stark och tidlös design inom kläder, accessoarer och interiör . Allt i syfte att skapa en estetisk upplevelse för de olika stunderna i livet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.