icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Marimekko Tasaraita Örngott Blå/Vit 50x60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Marimekko

Marimekko Tasaraita Örngott Blå/Vit 50x60


195 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Örngott Marimekko

Marimekko Mynsteri örngott är prydd med mönstret Tasaraita i blått och vitt.

 

 

Mönster Tasaraita, design Annika Rimala 1968.

När jeans började bli alltmer populära, bland både kvinnor och män, ville Annika Rimala designa en kollektion i bomulljersey. Till alla denimälskare, oavsett ålder, storlek eller kön för att bära till sina jeans. Således blev Marimekkos första bomullskollektion född. Jämnt randig och uttrycker jämlikhet.

Varumärke Marimekko
Storlek 50 x 60 cm
Färg Blå
Material 100% bomull
Tvättråd 60 grader
Marimekko

Marimekko

Marimekko var först ett fenomen, sedan blev det en livsstil, för att slutligen växa till en syn på livet: modig, jämlik och positiv. Marimekkos hjärta och kärna, uppfinningsrika mönster och det intelligenta och utmanande användandet av färger, översätts till stark och tidlös design inom kläder, accessoarer och interiör . Allt i syfte att skapa en estetisk upplevelse för de olika stunderna i livet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.