icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Manhattan Lampbord 60 Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Manhattan Lampbord 60 Svart


1 895 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: Bord Sidobord RGE

Läcker design i exklusivt böjträ. Manhattan har inga synliga skruvar eller skarvar vilket ger en känsla av helgjutet! Bordet kan ställas på höjden eller på längden och har ett snyggt fack för t.ex tidningar.


Material: Böjträ
Färg: Svart
Mått (HxBxL): 45 x 35 x 60 cm


Varumärke RGE
Färg Svart

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.