Stjärnbädden Bäddmadrass Softex Trens har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Stjärnbädden

Stjärnbädden Bäddmadrass Softex Trens


2 792 kr

Rek pris: 3 490 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-6 veckor

Stjärnbäddens tjocka och mest exklusiva bäddmadrass är trensad och har en stoppning av mjuk, perforerad Softex och kanalfiber vilket ger en mjuk, luftig och ombonad känsla.


Höjd: Cirka 9 cm
Stoppning: Softex skum 45 mm samt hålfiber
Fodral: Skumtvätt
Storlek: 80 – 180 x 200 / 210 cm
 

Alla Stjärnbädden produkter är specialtillverkade efter dina anvisningar vilket innebär att vi ej erbjuder öppet köp. Ångrar du dig och önskar att avbryta din beställning måste du göra detta inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning. För mer information, kontakta vår kundtjänst eller läs våra allmänna villkor.  

Varumärke Stjärnbädden
Färg Vit
Tillgängliga storlekar 80 – 210 x 200 / 210 cm
Tygklädsel Bamboo stretch
Fyllning Latex eller celsius
Tjocklek 9cm
Tvättbar Ja
Stjärnbädden

Stjärnbädden

Stjärnbädden - hög sovkvalitet och skandinavisk design

Med Stjärnbäddens sängar kan du känna dig trygg med att sängarna är utvecklade och byggda i Sverige av ett företag som bygger så bra sängar att det har blivit Europas största sängföretag. Stjärnbädden ingår i Hilding Anders-koncernen som grundades 1939 och där sängarna utvecklas och byggs i deras fabrik i Rydaholm i Småland. I fabriken byggs sängarna med stort engagemang och stor hantverksskicklighet. Stjärnbädden erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av kvalitetssängar i olika prisnivåer. Stjärnbäddens sängar är anpassade för skandinaviska sovvanor och utformade i en modern och skandinavisk design.

Leveranstid 4-6 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.