icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Lovely Linen Pläd Linne/Ull Natural Beige/Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Lovely Linen

Lovely Linen Pläd Linne/Ull Natural Beige/Grå


1 999 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

En härlig, dubbelsidig pläd är perfekt inför vintern. Den kombinerar de bästa materialen för att hålla dig varm och skön vid kalla vinterdagar. Varm, högkvalitativ ull på utsidan och mjuk fin-vävd linne på insidan. Otroligt mjuk, men samtidigt väldigt slitstark. 


Material: Linne/Ull


Mått: 140 x 220 cm.

Varumärke Lovely Linen
Färg Grå, Natur
Lovely Linen

Lovely Linen

Kardelen startades upp år 1992 med en ambition att föra in en ny, modernare design i de tidigare mer traditionella linneprodukternas värld. Företagets affärsidé var då att helt ägna sig åt hemtextil och att inom detta område koncentrera sig på kvalitetssäkra linneprodukter med en egen modern design.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.