Lovely Linen Misty Påslakan Meadow har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Lovely Linen

Lovely Linen Misty Påslakan Meadow


1 699 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Lovely Linens serie Misty är ett sänglinne i extra tunn och högkvalitativt linne. Misty har en något tätare väv än kvalitén Lovely, vilket ger en tunnare och mer luftig känsla.

Inget slår utseendet och känslan av 100% naturligt Linne. Det håller dig varm när det är kallt och sval när du är varm. Lovely Linens påslakan och örngott är alla försedda med praktiska tryckknappar.


Lovely Linen är enkel att ta hand om. Tvätta i 60° och torktumla efteråt. Självklart går det även bra att hängtorka dina Lovely Linen produkter.


Örngott medföljer ej. 

Varumärke Lovely Linen
Färg Natur
Material Linne
Lovely Linen

Lovely Linen

Kardelen startades upp år 1992 med en ambition att föra in en ny, modernare design i de tidigare mer traditionella linneprodukternas värld. Företagets affärsidé var då att helt ägna sig åt hemtextil och att inom detta område koncentrera sig på kvalitetssäkra linneprodukter med en egen modern design.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.