icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Lovely Linen Malibu Påslakan Optical White har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Lovely Linen

Lovely Linen Malibu Påslakan Optical White


2 375 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Lovely Linens serie Malibu är ett sänglinne i extra tunn och högkvalitativt linne som gör sängkläderna mjuka och en absolut dröm att sova i.


Inget slår utseendet och känslan av naturligt Linne. Det håller dig varm när det är kallt och sval när du är varm. 


Lovely Linen är enkel att ta hand om. Bara tvätta i 60° och torktumla efteråt. Självklart går det även bra att hängtorka dina Lovely Linen produkter.

 

Örngott medföljer ej. 

Material Linne
Varumärke Lovely Linen
Färg Vit
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 60° C

Lovely Linen

Kardelen startades upp år 1992 med en ambition att föra in en ny, modernare design i de tidigare mer traditionella linneprodukternas värld. Företagets affärsidé var då att helt ägna sig åt hemtextil och att inom detta område koncentrera sig på kvalitetssäkra linneprodukter med en egen modern design.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.