icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Lord Nelson Silkestäcke har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Lord Nelson

Lord Nelson Silkestäcke


1 299 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Silke är ett ljuvligt material att sova i eftersom materialet andas och är värmereglerande. Det svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Täcket har ett yttertyg i 100% kammad bomullssatin. Den mjuka och sköna fyllningen är i 600 grams Tussah-silke.

Specifikationer:

- Fyllning: Tussah-silke

- Yttertyg: 100% kammad bomullssatin.

- Mått: Enkeltäcke (150x210cm)

- Skötsel: Täcket ska bara skakas och vädras. Täcket får inte utsättas för direkt solljus. Täcket behöver inte tvättas. Om ändå en olycka har skett, får täcket kemtvättas. Är fläcken liten kan den blötläggas, men man får absolut inte gnugga på täcket i vått tillstånd, då tovar vadden ihop sig.

- Värmegrad: Allround

Varumärke Lord Nelson
Storlek Enkel
Material Silke/Bomull
Färg Vit
Lord Nelson

Lord Nelson

Lord Nelson (Victory) är bäddprodukter som inte bara ska uppfylla dina högt ställda krav utan också överträffa dem. När endast det bästa är gott nog.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.