icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Lord Nelson Silkeskudde har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Lord Nelson

Lord Nelson Silkeskudde


599 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Silke är ett ljuvligt material att sova i eftersom materialet andas och är värmereglerande. Det svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt.
Det yttersta tyget består av det allra lenaste bomullssatin. Den mjuka och sköna fyllningen är av 500 gram lyxig Tussah-silke och polyester.
Mått: 50 x 60 cm.
Varumärke Lord Nelson
Storlek 50 x 60 cm
Material Silke/Bomull
Tvättråd Alla produkter har medföljande tvättråd. Följ alltid dessa, vid för lågt eller för högt gradtal kan produkten anfärga.
Färg Vit
Lord Nelson

Lord Nelson

Lord Nelson (Victory) är bäddprodukter som inte bara ska uppfylla dina högt ställda krav utan också överträffa dem. När endast det bästa är gott nog.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.