icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Linum Ullpläd Bogart Khakigrön har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Linum

Linum Ullpläd Bogart Khakigrön


1 399 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Plädar Linum

Bogart pläd är mjuk och varm trots att den är tunn. Dubbelvävnaden ger den en unik karaktär på vardera sidan. En tidlös och härlig pläd som passar lika bra till soffan som uteplatsen.

Specifikationer:

- Färg: Khakigrön

- Material: 100% Ull

- Mått: 130x170 cm

 

Varumärke Linum
Färg Grön

Linum

Linum grundades 1966 av Sven Kempe och drivs idag i andra generationen av Stefan Kempe. Sedan starten har Linum jobbat med ständig förbättring för att orsaka så liten påverkan på miljö och människor som möjligt. Ursprungligen var tanken att hjälpa och stötta utvecklingen i södra Indien. Detta i kombination med det bästa av svensk formgivning utgör grunden i Linum företagskultur.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.