icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Linum Triverso Ull Gångmatta, Espresso Brun har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Linum

Linum Triverso Ull Gångmatta, Espresso Brun


2 799 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Mattor Gångmattor

Handvävd ullmatta från Linum i serien Triveso. En enkel men samtidigt iögonfallande matta som passar lika fint i vardagsummet som sovrummet eller barnrummet.

Specifikationer:

- Färg: Espresso Brun

- Material: 100% Ull

- Mått: 70x260 cm

Varumärke Linum
Färg Brun
Material 100% ull
Storlek 70 x 260 cm
Tvättråd Mattvätt

Linum

Linum grundades 1966 av Sven Kempe och drivs idag i andra generationen av Stefan Kempe. Sedan starten har Linum jobbat med ständig förbättring för att orsaka så liten påverkan på miljö och människor som möjligt. Ursprungligen var tanken att hjälpa och stötta utvecklingen i södra Indien. Detta i kombination med det bästa av svensk formgivning utgör grunden i Linum företagskultur.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.