icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Linum Fuego Förkläde Läder, Brown har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Linum

Linum Fuego Förkläde Läder, Brown


1 499 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Linum Dukning

Förkläde från Linum i 100% Läder. Inget är så uppskattat som ett ordentligt förkläde när du lagar en bubblande gryta i köket, redan iklädd finkläderna och har gästerna på ingång. Kompromissa inte med varken kvalitet eller stil när du bär detta vackra förkläde som är lika praktiskt som snyggt och även håller kläderna fria från stänk. Fuego är gjort i slitstarkt läder och blir bara vackrare med åren.

Specifikationer:

- Färg: Brun

- Material: 100% Läder

- Mått: 70x90 cm

 

Varumärke Linum
Färg Brun

Linum

Linum grundades 1966 av Sven Kempe och drivs idag i andra generationen av Stefan Kempe. Sedan starten har Linum jobbat med ständig förbättring för att orsaka så liten påverkan på miljö och människor som möjligt. Ursprungligen var tanken att hjälpa och stötta utvecklingen i södra Indien. Detta i kombination med det bästa av svensk formgivning utgör grunden i Linum företagskultur.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.