icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Linum Bogart Ullpläd Dark Charcoal Grey har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Linum

Linum Bogart Ullpläd Dark Charcoal Grey


1 399 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Plädar Linum

Bogart pläd är mjuk och varm trots att den är tunn. Dubbelvävnaden ger den en unik karaktär på vardera sidan. En tidlös och härlig pläd som passar lika bra till soffan som uteplatsen.

Specifikationer:

- Färg: Stengrå

- Material: 100% Ull

- Mått: 130x170 cm

 

Varumärke Linum
Färg Grå
Linum

Linum

Linum är ett svenskt designvarumärke som i generationer levererat högkvalitativa inredningsdetaljer till hemmets många rum. Sedan starten 1966 har Linum vuxit till en internationell aktör med en fortsatt stark vision om hållbar och framtidsmedveten produktion. Linums uttryck är sofistikerat och urbant, med en tydlig taktil känsla. Det genomarbetade hantverket ihop med formstarka mönsterbilder och högkvalitativa material, har gett Linum en aktad position inom sin bransch.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.