icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Linum Aurora Påslakan Vit - Dubbel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Linum

Linum Aurora Påslakan Vit - Dubbel


750 kr

Rek pris: 1 499 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Linum Rea Påslakan

Påslakan i percale från Linum. Finns i flera olika färger.
Passar till dubbeltäcke (220*220 cm).
Matchande örngott köps separat.

Finns även i lila, blå, beige, rosa och grå.

Storlek Dubbel
Material Percale
Varumärke Linum
Färg Vit
Storlek Dubbel
Material Bomullspercale

Linum

Linum grundades 1966 av Sven Kempe och drivs idag i andra generationen av Stefan Kempe. Sedan starten har Linum jobbat med ständig förbättring för att orsaka så liten påverkan på miljö och människor som möjligt. Ursprungligen var tanken att hjälpa och stötta utvecklingen i södra Indien. Detta i kombination med det bästa av svensk formgivning utgör grunden i Linum företagskultur.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.