icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Linie Design Combination Viskosmatta Jade 200x300 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Linie Design

Linie Design Combination Viskosmatta Jade 200x300


7 969 kr

Rek pris: 11 385 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar
Mer från: Inredning Mattor Rea

Combination är en flerfärgad matta från Linie Design. Mattan är tillverkad i 100% viskos vilket ger en fin glans. En mjuk och skön matta att sätta fötterna på.
Combination finns i flera kulörer som alla går i toner från ljust till mörkt.  Linie Design står för skandinavisk deisgn till hög kvalitet.

Mattprover finns i vårt showroom i centrala stockholm. Läs mer om vårt showroom här

Specifikationer:

- Färg: Jade (Petrol/Grå)

- Material: 100% Viskos

- Mått (cm):200x300

- Finns i färgerna: Jade och Peach

Om Linie Design

Linie Designs mattor är utvecklade av ledande skandinaviska designers och konsthantverkare. Mattorna framställs i särskilt utvalda material från Indien.

Eftersom mattorna är handvävda är det normalt med mindre variationer i färg, struktur och mått. Ett gott råd för att öka mattans livslängd är att vrida den med jämna mellanrum för att få ett jämnt slitage. 

Mattorna kan kemtvättas.

Varumärke Linie Design
Färg Grå, Grön
Serie Combination
Storlek 200 x 300 cm
Linie Design

Linie Design

Linie Design är ett danskt designföretag grundat 1980 och är idag den största utvecklaren och leverantören av handgjorda mattor i Norra Europa. Eleganta färger och utmärkta material är centralt för Linie Design.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.