Lexington Printed Örngott 50x60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Lexington

Lexington Printed Örngott 50x60


495 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Det här örngottet från Lexington's Fall Collection 2020, är tillverkad i härlig bomullspoplin. Designad i sann Lexington anda - kvalité och komfort är högt prioriterade. Klassiskt utseende med Lexington logotyp i subtil, mintgrön färg mot vit bakgrund. Enfärgad, vit baksida. Örngottet har en överlappande stängning för en elegant och sömlös look.

Varumärke Lexington
Storlek 50 x 60 cm
Färg Vit
Lexington

Lexington

Lexington Company är ett livsstilsvarumärke inom heminredning som hämtar inspiration ur den klassiska New England-stilen. Kollektionerna följer den amerikanska traditionen av förstklassigt hantverk och erbjuder premiumprodukter i hög kvalitet. Med känsla för exklusiva detaljer, rika texturer och ikonisk formgivning är kollektionerna helt unika i sitt slag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.