icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Leon Mediabänk Ljus Ek/Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Leon Mediabänk Ljus Ek/Vit


5 995 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar

Leon är en snygg serie i en härlig retro design.  Leon mediabänk har gott med förvarings utrymme mörka luckor så att man lätt kan dölja konsoller, filmer och sladdar som man kanske inte tycker är snyggt att ha stående synligt.


Material: MDF / Ljus ek fanér

Färg: Ljus Ek / Vit

Mått (HxDxL): 50x40x180 cm


Varumärke RGE
Färg Ek, Vit

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.