icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

LampGustaf Taklampa Archimedes Pendel Ek/Aluminium 2-L har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

LampGustaf

LampGustaf Taklampa Archimedes Pendel Ek/Aluminium 2-L


1 565 kr

Rek pris: 2 235 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Lampor Rea Belysning

LampGustaf takpendel Archimedes. 1,5m sladd/vajer med takkåpa för krokupphäng. Stor lamphållare (E27). Max 40W glödljus eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. Designer Sabina Grubbesson. De båda runda lederna innehar varsin vingmutter med kugghjuls funktion. Detta gör att man kan reglera skärmarna upp och ner.

 

 

Bredd (cm): 70

Höjd (cm): 27

Djup (cm): 16

Effekt (W): 40W

Volt: 230 V

Sockel: E27

Sladdlängd (cm): 150

Takupphäng: Takbygel 

Antal lampor: 2 st

Varumärke LampGustaf
Färg Aluminium, Ek

Lampgustaf

LampGustaf är en del av Markslöjd Group som är ett av Europas ledande företag inom lampor och belysning. LampGustaf står för Svensk design och kvalitet. Allt började i en källarlokal i Bollebygd i slutet av 60-talet. Sedan dess har det rullat på i full fart.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.