icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Klippan Yllefabrik Vinga Ullpläd har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik Vinga Ullpläd


695 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Vinga är en varm och mysig pläd från Klippan. Pläden är tilverkad av 100 % borstad lammull och är därför otroligt mjuk och hemtrevlig. Med Vinges design så är pläden inte bara perfekt för mysiga filmkvällar i soffan eller middagar på uteplatsen utan även som en snygg inredningsdetalj till hemmet.

 

 

Våra klassiska plädar är tillverkade av 100% lammull. Med lammull menas första klippningen av ett får som är högst sex månader gammalt.


 
Varumärke Klippan Yllefabrik
Storlek 130 x 200 cm
Färg Grå, Ljusgrå, Mörkgrå, Vit, Mönstrat
Tvättråd Tvätta den med måtta och enbart i ullprogram eller på kemtvätt.

Klippan Yllefabrik

Det som en gång började med ett litet ullspinneri i bruksorten Klippan för över 120 år sedan, har utvecklats till ett fullskaligt textilkoncept med utgångspunkt i kvalitet och design. Design som är framtagen för att beröra och kvalitet som bygger på naturmaterial.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.