icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Klippan Yllefabrik Samba Pläd Rose har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik Samba Pläd Rose


695 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

En perfekt pläd att ha i soffan att ta fram när det är kyligt eller bara som en dekorativ inredningsdetalj. Samba är i 100% lammull vilket gör den otroligt mjuk och varm.

 

Material: 100% lammull
Storlek: 130 x 200 cm.

Varumärke Klippan Yllefabrik
Storlek 130 x 200 cm
Färg Rosa
Material Ull
Tvättråd Tvätta den med måtta och enbart i ullprogram eller på kemtvätt.

Klippan Yllefabrik

Det som en gång började med ett litet ullspinneri i bruksorten Klippan för över 120 år sedan, har utvecklats till ett fullskaligt textilkoncept med utgångspunkt i kvalitet och design. Design som är framtagen för att beröra och kvalitet som bygger på naturmaterial.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.