icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Klippan Yllefabrik Ralph Ullpläd Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik Ralph Ullpläd Ljusgrå


695 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Ralph är en varm och mysig pläd från Klippan. Pläden är tilverkad av 100 % ekologisk borstad lammull och är därför otroligt mjuk och hemtrevlig. Med Ralphs tidlösa design så är pläden inte bara perfekt för mysiga filmkvällar i soffan eller middagar på uteplatsen utan även som en snygg inredningsdetalj till hemmet.


Material: 100% ekologisk borstad lammull

Storlek: 130 x 200 cm

 

Varumärke Klippan Yllefabrik
Storlek 130 x 200 cm
Färg Ljusgrå
Material Ull
Tvättråd Tvätta den med måtta och enbart i ullprogram eller på kemtvätt.

Klippan Yllefabrik

Det som en gång började med ett litet ullspinneri i bruksorten Klippan för över 120 år sedan, har utvecklats till ett fullskaligt textilkoncept med utgångspunkt i kvalitet och design. Design som är framtagen för att beröra och kvalitet som bygger på naturmaterial.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.