icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Klippan Yllefabrik Marrakech Ullfilt har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik Marrakech Ullfilt


599 kr

Rek pris: 999 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Stilren och modern filt från svenska Klippans Yllefabrik. Tillverkad i 100% lammull och är en mjuk och skön filt att vira runt sig. Perfekt inför årets kyligare perioder eller som filt till uteplatsen - och samtidigt en snygg inredningsdetalj i hemmet.

Varumärke Klippan Yllefabrik
Storlek 130 x 200 cm
Färg Grå, Mönstrat
Material 100% lammull
Tvättråd Tvätta den med måtta och enbart i ullprogram eller på kemtvätt.
Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik

Det som en gång började med ett litet ullspinneri i bruksorten Klippan för över 120 år sedan, har utvecklats till ett fullskaligt textilkoncept med utgångspunkt i kvalitet och design. Design som är framtagen för att beröra och kvalitet som bygger på naturmaterial.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.