icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Klippan Yllefabrik Leaf Pläd Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik Leaf Pläd Grå


995 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

En perfekt pläd att ha i soffan att ta fram när det är kyligt eller bara som en dekorativ inredningsdetalj. Leaf är otroligt mjuk och i snygg klassisk design, pläden ger ditt hem en härlig färg touch medans den är stilren och diskret.

 

Material: 60 % merinoull och 40 % lammull
Storlek: 130 x 200 cm.

Varumärke Klippan Yllefabrik
Storlek 130 x 200 cm
Färg Grå
Tvättråd Tvätta den med måtta och enbart i ullprogram eller på kemtvätt.

Klippan Yllefabrik

Det som en gång började med ett litet ullspinneri i bruksorten Klippan för över 120 år sedan, har utvecklats till ett fullskaligt textilkoncept med utgångspunkt i kvalitet och design. Design som är framtagen för att beröra och kvalitet som bygger på naturmaterial.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.