icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Klippan Yllefabrik Diamonds Bomullsfilt har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik Diamonds Bomullsfilt


995 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Diamonds är en varm och mysig filt från Klippan. Filten är tilverkad i 100 % borstad organisk bomull, och är därför otroligt mjuk och hemtrevlig. Med Diamonds design så är filten inte bara perfekt för mysiga filmkvällar i soffan eller middagar på uteplatsen utan även som en snygg inredningsdetalj till hemmet.

Specifikationer

- Färg: Finns i fem vackra färger: Grön, Blå, Grå, Puderrosa & Svart

- Material: 100% organisk borstad bomull

- Storlek: 140 x 180 cm

Varumärke Klippan Yllefabrik
Storlek 140 x 180 cm
Färg Blå, Grå, Grön, Rosa, Svart
Material 100% ekologisk bomull

Klippan Yllefabrik

Det som en gång började med ett litet ullspinneri i bruksorten Klippan för över 120 år sedan, har utvecklats till ett fullskaligt textilkoncept med utgångspunkt i kvalitet och design. Design som är framtagen för att beröra och kvalitet som bygger på naturmaterial.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.