icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Klippan Yllefabrik Bamboo pläd-Lime har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik Bamboo pläd-Lime


350 kr

Rek pris: 799 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 dagar

Den stilrena och tidlösa Bamboo pläden kommer från Klippans Yllefabrik och är tillverkad i en mix av bambu och lammull vilket ger en mjuk och lätt kvalitet. Pläden har en enkel design med klassiska fransar som en fin detalj.

 

En perfekt pläd att ha i soffan att ta fram när det är kyligt eller bara som en dekorativ inredningsdetalj.

Varumärke Klippan Yllefabrik
Storlek 130 x 180 cm
Färg Limegrön
Tvättråd Tvätta den med måtta och enbart i ullprogram eller på kemtvätt.

Klippan Yllefabrik

Det som en gång började med ett litet ullspinneri i bruksorten Klippan för över 120 år sedan, har utvecklats till ett fullskaligt textilkoncept med utgångspunkt i kvalitet och design. Design som är framtagen för att beröra och kvalitet som bygger på naturmaterial.

Leveranstid 1-3 dagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.