icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Klinta & Co Doftljus Körsbär, Äpple & Kanel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Klinta & Co

Klinta & Co Doftljus Körsbär, Äpple & Kanel


195 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Klintas Massageljus föddes 2009 och är idag ett av Sveriges populäraste ljus.

 

Ljuset, som tillverkas av ekologisk sojavax, certifierad palmolja och europeisk rapsolja, är nämligen inte bara ett doftljus utan kan också användas som en varm massageolja. Förutom ingredienserna ovan så tillsätts endast några droppar eterisk olja eller doftolja - alltså ingen paraffin, petroleum, animaliska oljor, parabener, färgämnen eller annat inte så roligt. Ljusen är inte heller testade på djur.

 

Doftoljan är tillsatt i hela vaxet, inte bara i topplagret, så den behagliga doften består även när du är nere på din sista bränntimme.

 

Användning: Tänd ljuset precis som vanligt och vänta ca 10 minuter så att en pöl med olja samlas på ytan. Doppa sedan fingrarna direkt i oljan, alternativt häll direkt på huden. Det är inte för varmt - den specialkomponerade oljeblandningen håller en lagom temperatur för massage - ca 55°. Tänd och släck hur ofta du vill.

 

Klintas Massageljus kommer i ett livsmedelsgodkänt enkelt glas och etiketten är enkel att dra av efter användning. När du använt ditt ljus, diska ur glaset och använd som dricksglas.

 

Klintas stora ljus brinner i ca 40 timmar men ju mer du masserar desto färre bränntimmar förstås. Men Klintas Massageljus är också ett vanligt doftljus och de ljus med eteriska oljor kan användas i aromaterpi. Ha helt enkelt ljuset ståendes på sängbordet, i vardagsrummet, vid badkaret eller vid diskbänken och doppa fingrarna i oljan vid behov.

Varumärke Klinta & Co

Klinta & Co

Förutom ingredienserna ovan så tillsätts endast några droppar eterisk olja eller doftolja - alltså ingen paraffin, petroleum, animaliska oljor, parabener, färgämnen eller annat inte så roligt. Ljusen är inte heller testade på djur. Doftoljan är tillsatt i hela vaxet så den behagliga doften består även när du är nere på din sista bränntimme.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.