icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Klinta & Co Doftljus Champagne & Rosa Grapefrukt har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Klinta & Co

Klinta & Co Doftljus Champagne & Rosa Grapefrukt


137 kr

Rek pris: 195 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Ljuset, som tillverkas av ekologisk sojavax, certifierad palmolja och europeisk rapsolja, är nämligen inte bara ett doftljus utan kan också användas som en varm massageolja.


Förutom ingredienserna ovan så tillsätts endast några droppar eterisk olja eller doftolja - alltså ingen paraffin, petroleum, animaliska oljor, parabener, färgämnen eller annat inte så roligt. Ljusen är inte heller testade på djur.

  

Användning:

- Tänd ljuset precis som vanligt och vänta ca 10 minuter så att en pöl med olja samlas på ytan.

- Doppa sedan fingrarna direkt i oljan, alternativt häll direkt på huden. Det är inte för varmt - den specialkomponerade oljeblandningen håller en lagom temperatur för massage - ca 55°. 

 

Varumärke Klinta & Co
Färg Vit

Klinta & Co

Förutom ingredienserna ovan så tillsätts endast några droppar eterisk olja eller doftolja - alltså ingen paraffin, petroleum, animaliska oljor, parabener, färgämnen eller annat inte så roligt. Ljusen är inte heller testade på djur. Doftoljan är tillsatt i hela vaxet så den behagliga doften består även när du är nere på din sista bränntimme.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.