icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Kirsch Mörkläggningsgardin Vit 160cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Kirsch

Kirsch Mörkläggningsgardin Vit 160cm


595 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Mörkläggande rullgardin från Kirsch som stänger ute dagsljus och gör rummet mörkt samtidigt som den förhindrar insyn. Soliga varma dagar kan en mörkläggande rullgardin även hjälpa till att hålla rummet svalare.

 

Monteras i tak eller på vägg.

Mått (b x l): 200 cm x 165 cm.

Det breddmått som anges är produktens totala bredd. Vävbredden är 4 cm mindre på alla rullgardiner från Kirsch.

Gardinen finns även i flera andra bredder och längder.

 

Färg: Vit.

Gardinen finns även i Svart.

Insydd bottenlist och kulkedja i vit plast.

Varumärke Kirsch
Färg Vit

Kirsch

Kirsch sätter fönstret i fokus. Med dynamiskt ljusinsläpp, formsäker fönsterinredning och klimatsmarta lösningar hjälper de människor att skapa vackra och funktionella inomhusmiljöer. Kirsch producerar och marknadsför gardinstänger, skenor, gardintillbehör och konsumentförpackad solavskärmning.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.