icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Kirsch Lamellgardin Vit 250cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Kirsch

Kirsch Lamellgardin Vit 250cm


895 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Ett komplett set med lamellgardiner från Kirsch. I setet ingår också kulkedja i vit plast samt vitt lindrag.

 

Lamellgardin är en flexibel avskärmning, utmärkt för både stora och höga fönsterpartier som mindre. De vertikala lamellerna vickas enkelt för eller upp – beroende på hur mycket du vill skärma av. Vill du öppna upp helt, vickar du först upp lamellerna sen för du dem samlat till en sida genom att enkelt dra i lindraget.

 

Du väljer själv om du vill montera lamellgardinen på vägg eller i tak.

 

- Setet består av lameller till en total bredd av 250 cm.

- Varje lamell är 9 cm bred.

- Höjden på lamellerna är 250 cm. Du kan enkelt anpassa höjden själv genom att kapa lamellerna till rätt höjd.

- Färg: Vit.

Varumärke Kirsch
Färg Vit

Kirsch

Kirsch sätter fönstret i fokus. Med dynamiskt ljusinsläpp, formsäker fönsterinredning och klimatsmarta lösningar hjälper de människor att skapa vackra och funktionella inomhusmiljöer. Kirsch producerar och marknadsför gardinstänger, skenor, gardintillbehör och konsumentförpackad solavskärmning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.